Uitvaartbeurs Leiden

‘Dierbaar en Tastbaar’ - 13 april 2013

Uitvaartbeurs Leiden

Tweede Uitvaartbeurs voor Leiden en omstreken

Op zaterdag 13 april 2013 organiseert Vereniging Uitvaartbeurs Leiden haar tweede uitvaartbeurs in de Hooglandse Kerk (Middelweg 2 te Leiden) met als thema ‘Dierbaar en Tastbaar’.

In maart 2010 bezochten zo’n 1100 bezoekers de beurs. U kunt zich volledig laten informeren i.v.m. de vele mogelijkheden in de regio en belangrijke wetswijzigingen. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur is de kerk speciaal voor U geopend. Gratis entree. Mooi programma!

Wat kunt u verwachten?

Unieke Primeurs tijdens de Uitvaartbeurs!

Celiart  “Celebrate life with music and art” is in de uitvaartbranche in onze regio nieuw. Tijdens de beurs zullen zij zich presenteren met live muziek en kunst. Muziek en kunst kunnen mensen inspireren en daarvan emotioneel raken. Zij kunnen een diepe indruk achterlaten, iets tastbaars bieden en geven een uniek en speciaal karakter tijdens een belangrijke gebeurtenis. Caliart biedt ondersteuning bij het vieren van belangrijke momenten in het leven door het aanbieden van muziek en diverse kunstvormen die passen bij de gelegenheid en uw persoonlijke wensen.

Raad het gewicht en win!

Bij de stand van Keuzenkamp natuursteen heeft u de mogelijkheid het gewicht te raden van een zwerfkei. Degene die het juiste gewicht raad of hier het dichtste bij zit wint een VVV bon. BMS Netwerk Notarissen zorgt voor een eerlijk verloop en zal de winnaar bekend maken aan het einde van de beursdag (15.30 uur).

De uitvaartmogelijkheden in de regio zijn groot. Laat u inspireren!

Maak kennis met de meest bekende grote en kleine lokale uitvaartondernemingen. Tijdens de beurs zullen zij zich presenteren met hun producten, diensten en locaties, een laagdrempelig moment om u vrijblijvend te laten informeren over de vele mogelijkheden.

Standhouders met uiteenlopende producten

Uitvaartkisten en urnen, drukwerk, begraafplaats Rhijnhof, graf- en glasmonumenten, uitvaartverzorging, cosmetische en coiffure verzorging, rouwvervoer, erfeniszaken, memorials, (as)sieraden, speciaal vervoer overledenen zoals de rouwcaravan, motor+aanhanger en uitvaartfiets, uitvaartverzekeringen, bloemsierkunst, notarissen, registratie uitvaartwensen, nabestaandenplanner, condoléance locaties, fotografie en video, live muziek, kunstenaars, dieren crematorium en begraafplaats,  en nog veel meer …

Kinderprogramma

Workshop voor kinderen. Kinderen kunnen o.a. een fotolijstje maken of een steentje kleuren. Deze workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 tot ca.12 jaar en duren ca. 30 minuten. Per workshop kunnen 12 kinderen deelnemen.

Programma in de ‘Tuinzaal’ en ‘Moriaanzaal’

Programma live muziek in de ‘Winterkerk’