Uitvaartbeurs Leiden

‘Dierbaar en Tastbaar’ - 13 april 2013

Uitvaartbeurs Leiden

Labor Vincit

Website: http://www.drukkerijlaborvincit.nl/

Ook overlijden is onderdeel van een leven

Door onze expertise en samenwerking met een groot aantal uitvaartondernemingen in de omgeving van Leiden kunnen wij u een breed pakket aan rouwdrukwerk aanbieden.

Rouwdrukwerk is onze specialiteit, wij drukken al sinds 1935 rouwkaarten, dankbetuigingen, liturgieën en bidprentjes voor uitvaartondernemingen in Leiden en omgeving.

Vroeger de standaardkaart met een dikke, zwarte rand, tegenwoordig hebben wij meer dan 30 verschillende soorten kaarten op voorraad liggen.

In de huidige tijd is het steeds gebruikelijker een eigen, persoonlijke kaart te maken, met bijvoorbeeld een foto van de overledene of zijn of haar favoriete uitzicht of omgeving. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het produceren met onze moderne apparatuur. Wij kunnen uw persoonlijke wensen snel en accuraat realiseren zodat de kaart vaak al dezelfde dag klaar is en verstuurd kan worden.

Uiteraard realiseren wij ons dat een (aanstaand) overlijden een grote impact heeft, onze medewerkers zijn door hun jarenlange ervaring getraind om hier op passende wijze mee om te gaan. Eventueel is het ook mogelijk om samen met ons een uitvaartbedrijf te zoeken welke het beste bij uw wensen past, ook hier maken wij weer gebruik van onze ervaring met deze bedrijven, door de jaren heen.