Uitvaartbeurs Leiden

‘Dierbaar en Tastbaar’ - 13 april 2013

Uitvaartbeurs Leiden

Monuta

Website: http://www.monuta.nl

Monuta heeft meer dan 89 jaar ervaring in het verzorgen en verzekeren van uitvaarten en weet daarom hoe moeilijk nabestaanden het vaak hebben na een overlijden. Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Het leven staat even in de pauzestand. In een korte en emotionele periode moet veel worden geregeld. Door veel praktische zaken uit handen te nemen, krijgen de nabestaanden de tijd en ruimte om persoonlijke keuzes te maken. Zo is Monuta de steun bij iedere uitvaart. Nabestaanden hebben het ten slotte al moeilijk genoeg.

In Leiden en omgeving staat het team van Monuta voor u klaar. Onze uitvaartverzorgers hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Wij zijn bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg.

Onze uitvaartverzorgers zijn daarnaast in het bijzonder bekend met alle plaatselijke mogelijkheden. Wij luisteren naar u en reiken ideeën aan die de uitvaart een persoonlijk tintje kunnen geven. Zo begeleiden wij u bij het maken van keuzes die op en rond de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan de overledene.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een uitvaart? Onze uitvaartverzorgers informeren u graag. Uw wensen kunt u nu al vastleggen in Monuta Uitvaartwens, een formulier dat u in enkele stappen langs alle onderdelen van de uitvaart leidt. Als u uw wensen heeft vastgelegd, weten uw nabestaanden later zeker dat zij de juiste keuzes maken. Een geruststellend gevoel.