Uitvaartbeurs Leiden

‘Dierbaar en Tastbaar’ - 13 april 2013

Uitvaartbeurs Leiden

Omen Uitvaartzorg

Website: http://www.omen-uitvaartzorg.nl/

Omen Uitvaartzorg is dé naam voor een écht lokale uitvaartonderneming binnen Wassenaar – Voorschoten en omstreken. Graag introduceren wij onze onderneming tijdens de uitvaartbeurs in Leiden. Wij Wassenaarders, Edward Kardol en Richard Jongejan, verstaan ons vak als zeer ervaren en gediplomeerde uitvaartverzorgers sinds 1990. Per januari 2011 zijn wij onze eigen onderneming gestart omdat binnen Wassenaar – Voorschoten, maar ook in de omstreken van Leiden grote behoefte was aan een klein, vertrouwd adres en uitvaartonderneming met een eigen locatie waarin met een werkelijk warme ambiance afscheid genomen kan worden. Sinds onze start ontvangen wij dagelijks complimenten, zijn mensen positief en zelfs enthousiast, nadat nabestaanden een werkelijk persoonlijke dienstverlening mochten ervaren. Met het ‘Huys van Herinnering’ (uitvaartcentrum) kunnen wij bijna alle mogelijkheden bieden met de aanwezige faciliteiten die vandaag de dag nodig zijn om dierbaar persoon te herinneren en een waardig afscheid te kunnen organiseren. Uniek en voor grote en kleine gezelschappen.

We zijn onze eigen onderneming begonnen om reden dat wij teveel ontevreden geluiden ontvingen van mensen uit ons netwerk, familie en vrienden. Ook zelf merken en ervaren wij dat de huidige kleine en grotere ondernemingen niet altijd kunnen bieden waar binnen Wassenaar – Voorschoten en omstreken juist grote behoefte aan heeft. Dit motiveerde ons te starten als échte lokale dienstverleners en ons te vestigen met het ‘Huys van Herinnering’, een laagdrempelig, open en uniek uitvaartcentrum met werkelijk alles onder één dak. Wij onderscheiden ons met het pand én de manier van onze persoonlijke dienstverlening; de wenselijke bereikbaarheid en er te zijn op de momenten als mensen je écht nodig hebben vinden. Mensen vinden dat erg fijn, met hart en ziel werken heet dat. Na een overlijden organiseren en begeleiden wij de uitvaart in een stijl, sfeer en budget die past bij de persoon en nabestaanden zien hierbij steeds één gezicht (van A tot Z). Voor sterfgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en zien ons beroep als uitvaartverzorger dan ook als een soort roeping.

Samen met Omen Uitvaartzorg kunnen persoonlijke uitvaartwensen worden gerealiseerd binnen Wassenaar – Voorschoten en omstreken. Iedereen is uniek, verwijs naar ons of maak eens een afspraak als u behoefte heeft eens vrijblijvend te praten over de vele mogelijkheden om zo voor uzelf de juiste keuzes te maken en uw eigen uitvaartwensen vast te leggen. Na overlijden zal het zeker bijdragen aan een mooist denkbare herinnering aan u als persoon. Wij nodigen u uit ons te bezoeken tijdens de Uitvaartbeurs Leiden. Vergeet natuurlijk niet vooral verder te genieten van het leven!

Edward Kardol, directeur en uitvaartverzorger
Richard Jongejan, uitvaartverzorger